ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

MINI Service & Αξεσουάρ

SERVICE & ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Οι ειδικοί του MINI Service θα φροντίσουν το MINI σου με την αποκλειστική χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών και Λιπαντικών ΜΙΝΙ. Η πολυετή πείρα τους, η άριστη κατάρτισή τους και η χρήση διαγνωστικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας θα εξασφαλίσουν στο αυτοκίνητό σου την προσοχή που του αξίζει. Γιατί εμείς θέλουμε να είναι το ΜΙΝΙ σου πάντοτε σε άψογη φόρμα!

SERVICE.

Αλλαγή λιαδιών με Γνήσια Λιπαντικά ΜΙΝΙ (China 0W-30), MINI Service Αλλαγή λιαδιών με Γνήσια Λιπαντικά ΜΙΝΙ (China 0W-30), MINI Service

SERVICE ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.

Για εποχιακούς ελέγχους, αλλαγή λαδιών ή επισκευές – με τις ελκυστικές υπηρεσίες service το MINI σου θα είναι πάντα πανέτοιμο για κάθε πρόκληση, αλλά και για να σου προσφέρει ξένοιαστη οδηγική ευχαρίστηση.

MINI Service

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Με το MINI Service Inclusive, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για απρόοπτα έξοδα. Αναβάθμισε το Standard πακέτο του αυτοκινήτου σου σε Plus και απόλαυσε όλες τις καλύψεις που μπορεί να σου προσφέρει το Πρόγραμμα MINI Service Inclusive. Εξασφάλισε το καλύτερο service για το MINI σου!

Αλλαγή μπαταρίας/Service, MINI Service

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Το τεχνικό προσωπικό μας γνωρίζει το MINI σου απ' έξω και ανακατωτά. Έχοντας ως οδηγό την εκτενή τεχνογνωσία του και υποστηριζόμενο από τις τεχνολογία αιχμής του ΜΙΝΙ Service μπορούν να εντοπίσουν ακόμη και την παραμικρή ατέλεια και γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να τη διορθώσουν.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works F56W

JOHN COOPER WORKS.

Οι πιο ισχυρές εκδόσεις της γκάμας μοντέλων MINI: δείξε στον κόσμο ότι έχεις... πλεόνασμα ενδορφινών, με τα ανάλογα αξεσουάρ John Cooper Works για το MINI σου.

Teasers

MINI T-SHIRT WOMEN´S WORDMARK COLOUR BLOCK WEIß/AQUA - MINI CAP SIGNET, MINI LIFESTYLE COLLECTION

LIFESTYLE.

Απόδειξε τον ισχυρό δεσμό που έχεις με τη μάρκα, επιλέγοντας προϊόντα από τη MINI Lifestyle Collection και βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου.

MINI Cooper S (F55), MINI Connected, Κατάλογος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Τα συστήματα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας MINI σε κρατούν πάντα ενημερωμένο: Ανακάλυψε τέλειες και κομψές λύσεις για την ψυχαγωγία, τις τηλεπικοινωνίες, την πλοήγηση και την τεχνολογία.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: E-Mail: Διεύθυνση:
+30 2510 600000

mini-service@ioannidis-bros.gr

Σταυρός Αμυγδαλεώνα
Καβάλα, Τ.Κ. 64 006
Ελλάδα